EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Program

Brian élete a színpadon is

Nem_A_Messias-RIKA3190x-Kaiser_ErikaA méltán elhíresült Monty Python film, a Brian élete alapján készült Nem a Messiás című vígoratóriumot a Papp László Budapest Sportarénában, egy 100 tagú kórus valamint a Dohnányi Zenekar kíséretében Janza Kata, Homonnay Zsolt, Hajdu Steve, Galla Miklós, Heiter Melinda, Pintér Dömötör és – nem utolsó sorban – Eric Idle szereplésével múlt vasárnap mutatták be először a hazai közönségnek. A Nem a Messiás az 1979-es Brian élete klasszikussá vált poénjait és természetesen legismertebb slágereit is színpadra állítja. A történetet szinte mindenki ismeri: ez a Monty Python csoport talán legnépszerűbb, alkotói munkájuk csúcsán készült alkotása. 1979-ben, a film alapján, a kalsszikus poénokat és slágereit is felsorakoztatva született meg a Nem a Messiás (Csak egy nagyon haszontalan fiú) című vígoratórium. A hazai premieren színpadra lépett Eric Idle is. A fővárosi bemutató után a darab országos turnéra indul: Debrecen, Veszprém, Pécs, Győr, Szeged és Sopron közönsége láthatja még a Szomor György rendezésében készülő előadást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.