2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XI.kerület

Budai séta

VI. 20. 10 órától 22 óráig – Egész napos programmal várják az érdeklődőket a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumba (Ménesi út 65.) a Múzeumok Éjszakáján. 11. órakor beszélgetés a „Béke és háború” című kiállítás leszármazottaival. Akikről szó lesz: Aba-Novák Vilmos, Jeges Ernő, Rippl-Rónai József, Szőnyi István. 16 órától „Körünk zenéje” – a NobilArt Művészeti Egyesület hangversenye lesz. 18 órakor kezdődik a „Gellérthegy rejtett kincsei” –Nobel-díjasok, feltalálók, rendalapítók, festők, művészek, építészek, balerinák nyomdokain járva… – budai séta a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumtól a Hadik Kávéházig Csillag Péter vezetésével. 20.30-kor filmvetítés kezdődik: „Álmok szenvedélye” – dokumentumfilm Molnár-C. Pál életéről. A Múzeum kertjében egész nap: „Kultúr-FröccsÖntő” várja a látogatókat.

MCP11

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.