2017. december 15., péntek
Valér

Sport

Clevelandben egyenlített a Golden State

Az alapszakaszgyőztes Golden State Warriors vendégként húszpontos különbséggel legyőzte a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjének csütörtöki negyedik mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.

A vendégcsapatban a szezon legjobb játékosának választott Stephen Curry, valamint Andre Iguodala egyformán 22 ponttal járult hozzá a sikerhez, amely létfontosságú volt a Warriors számára, az NBA történetében ugyanis még egyik csapatnak sem sikerült 3-1-es hátrányból fordítania a fináléban.

A Clevelandben az orosz Timofej Mozgov 28 pontig jutott, míg a Cavs legnagyobb sztárja, LeBron James a második negyedben ritkán látható sérülést szenvedett el: egy ellene elkövetett szabálytalanság következtében elveszítette az egyensúlyát, beesett a fotósok közé, s beverte a fejét az egyik kamerába. James néhány percig a földön maradt, majd folytatni tudta a játékot, s 20 ponttal zárta a találkozót.


Az ötödik mérkőzésre vasárnap kerül sor Oaklandben.

Eredmény, döntő, 4. mérkőzés:

Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors 83-103

A párharc állása: 2-2.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.