EUR: 308,40 Ft
CHF: 285,28 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Életmód

Csábítsa el partnerét!

erotikaA hosszú párkapcsolatban egy idő után megszűnik a szenvedély, és gyakran lesz rutinszerű a szex. Ha elege van a monoton ágytornából, akkor itt az ideje, hogy tegyen ellene.

1. A gyors szex esetében nem feltétlenül megy a mennyiség a minőség rovására.  Kapja el egy röpke menetre partnerét például a konyhában.

2. Hozza vissza a  „régi szép időket”, tegye el a pamutpizsit, és elő a szexis fehérneműkkel! Legyen kihívó, ígéretes és kezdeményező. Csalja el párját egy szexshopba, és vegye rá, hogy nézzenek körül.

3. Napközben küldjön neki sokat ígérő sms-eket, vagy chateljen rá a közösségi oldalon és részletesen írja le, hogy mit fog csinálni vele, amikor hazaér.

4. Próbálják ki a szerepjátékot. Egy titkárnő – főnök, vagy háziasszony – vízvezeték szerelő felállás felpörgeti a fantáziát.

5. Kösse be a szemét, és vegye át az irányítást. A kiszolgáltatott helyzet sokszor nagyon izgató, ha a partnerek megbíznak egymásban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

  • Negyven fölött jobb a szex

    Negyven fölött jobb a szex

    Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.