2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XXII.kerület

Csak aznap tegyük ki a lomokat!

A lomtalanítás június 17. és 25. között lesz a kerületben. Az önkormányzat arra kéri a budafok-tétényieket, hogy kizárólag az FKF tájékoztatójában megjelölt időpontban helyezzék ki a lomokat, különben napokra szemétdombbá válhat lakókörnyezetünk. A Háros és a Kiránduló utca találkozásánál például többen jóval a hivatalosan meghirdetett időpont előtt kitették a feleslegessé vált holmikat, amelyeket az alkalmi guberálók szétturkáltak, irtózatosan elcsúfítva a környezetet. Az önkormányzat közbenjárásának köszönhetően az FKF Zrt. szerencsére soron kívül elszállította a szétrombolt hulladékkupacot.

lomi22

A Háros és a Kiránduló utca sarka ilyen szemétteleppé vált néhány napra

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.