EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program I.kerület

Csók a család!

Már csak egy hónapig látogatható a Csók István emlékkiállítás a Várkert Bazárban. A „derűs élet festője” születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett tárlat július 5-ig várja a látogatókat.

Az emlékkiállítás utolsó hónapjában több érdekességgel is készülnek a szervezők: a Múzeumok Éjszakáján, június 20-án „Csók, a család” címmel meghitt családi beszélgetésre várják az

érdeklődőket, akik Csók István hozzátartozóival találkozhatnak a tárlaton. Az eseményen Palotainé Kali Gabriella, a művész alkotásainak jogutódja és Csók Sándor, a festő unokaöccse mesél majd Csók István életéről, művészetéről. Ezen a napon a belépők és a tárlatvezetés is ingyenes lesz a Várkert Bazár összes kiállításán.

Csok150_hirdetes

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.