EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program I.kerület

Csók a család!

Már csak egy hónapig látogatható a Csók István emlékkiállítás a Várkert Bazárban. A „derűs élet festője” születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett tárlat július 5-ig várja a látogatókat.

Az emlékkiállítás utolsó hónapjában több érdekességgel is készülnek a szervezők: a Múzeumok Éjszakáján, június 20-án „Csók, a család” címmel meghitt családi beszélgetésre várják az

érdeklődőket, akik Csók István hozzátartozóival találkozhatnak a tárlaton. Az eseményen Palotainé Kali Gabriella, a művész alkotásainak jogutódja és Csók Sándor, a festő unokaöccse mesél majd Csók István életéről, művészetéről. Ezen a napon a belépők és a tárlatvezetés is ingyenes lesz a Várkert Bazár összes kiállításán.

Csok150_hirdetes

Kapcsolódó Cikkek

 • Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet; az egész napos programot szervező Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és az ÉrtékMegőrző Hálózat pódiumbeszélgetésekkel, koncerttel, bábelőadással, sportversenyekkel várja az érdeklődőket a Margitszigeten – közölték a szervezők az MTI-vel.

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.