EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Cukisággal robbantott Deutsch Tamás

Deutsch Dániel facebookIgazi cukisággal örvendeztette meg közösségi oldalának követőit Deutsch Tamás. Az Európa Parlamenti fideszes képviselő legifjabb gyermeke, Dani fotóját osztotta meg. A politikus harmadik feleségétől született ötödik csemetéje a napokban ünnepelte a második születésnapját. Dániel igazán vagány kis sráccá cseperedett, nem csoda, hogy édesapja büszkén tette közzé a fotóját, amin éppen micisapkában, napszemüvegben csücsül az autóban. Annyi gratulációt kommentelőktől ritkán kap mostanában politikus, mint amennyi ehhez a fotóhoz érkezett Deutsch Tamás oldalára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Őrizetbe vették a bicskei gyermekotthon igazgatóját

  Őrizetbe vették a bicskei gyermekotthon igazgatóját

  A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett pénteken egy bicskei férfit, aki ellen szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást – közölte szombaton honlapján a rendőrség.

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.