2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Cynthia: Viktor óta nem voltam mással

Szexfóbiák és szexuális averzió beszélgetés Cyntia Dictator   (Fotó: Máté Krisztián)

Még mindig egyedülálló a sugárzó Cynthia

Bár nyolc hónapja külön vannak, Cynthia Dictator még olyannyira nem lépett túl Varga Viktorral való szerelmén, hogy azóta sem tudja elképzelni mással a testi kapcsolatot. – Három csodálatos évet töltöttünk együtt. Nagyon inspirált a szexualitás vele, és tudom, hogy hamarosan újfajta szexuális élményeket fogok megtapasztalni, de ez még így 25 évesen is félelemmel tölt el. Én bízok abban, hogy az a férfi, akit kiválasztok, a testemet és a lelkemet is egyszerre kívánni fogja – mondta lapunknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.