EUR: 309,07 Ft
CHF: 285,09 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Daniel Craig James Bond akar maradni

james-bond

Daniel Craig akarja továbbra is James Bondot, a legendás kémet alakítani a filmvásznon.

“Addig csinálom tovább, amíg nem mondják, hogy hagyjam abba” – mondta a brit színész a Bild am Sonntag című lapnak az új Bond-film, a Spectre mexikói forgatásáról adott interjújában.

“Remélem, hogy általam Bond egy kicsit felnő. Azt akarom, hogy a rajongók rám emlékezzenek James Bondként” – tette hozzá Craig.

A lap emlékeztetett arra, hogy hetek óta folyik a találgatás arról, ki lesz Daniel Craig utódja. Az esélyesek között nevezték meg a Luther című sorozatból ismert Idris Elbát, a Mad Maxben szereplő Tom Hardyt és Damian Lewist, a Homeland című sorozat sztárját is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.