2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Divatdiktátor sztárcsemeték

Édesek, divatosak és nagyon híresek – bemutatjuk a legcukibb sztárgyerekeket, akik nem csak követik a trendeket, de sokan utánozzák a stílusukat is.

Schobert Zalán


A négyéves kisfiú vagy ahogy a családban hívják, Zizmi göndör fürtjeivel olyan, mint egy kis angyalka. Ha anyukája, Rubint Réka megosztja a közösségi oldalán a kicsi fotóját, máris több ezren kedvelik.

schobert_zizmi

Hajdú Dávid

Hajdú Péter és Sarka Kata kisfia, az ötéves Dávidka gyerekmodellként is megállná a helyét. Máris mindent elegáns vagánysággal hord, bármit adnak is rá a szülők.

sarka kata_davidka4

Harper Beckham

A külföldi sztárgyerekek közül David és Victoria Beckham kis hercegnője, Harper a legdivatosabb. Ez persze nem meglepő egy divattervező anya és egy stílusikon apa mellett. Több cég is felfigyelt már a hároméves kislányra azon versengve, melyik divatház ruháit hordja az alig hároméves Harper.

Mandatory Credit: Photo by REX Shutterstock (4770373e) Harper Beckham David Beckham out and about in Primrose Hill, London, Britain - 12 May 2015

Vivienne Jolie-Pitt

Brad Pitt és Angelina Jolie legkisebb lánya, Vivienne is határozott kézzel nyúl a szekrényében található ruhakölteményekhez. Mindenben szeretne édesanyjára hasonlítani, így már most sem vesz fel akármit.

Mandatory Credit: Photo by James D. Morgan/REX (3413213e) Angelina Jolie with her children Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox and Maddox Angelina Jolie and children leaving the Capitol Theatre, Sydney, Australia - 08 Dec 2013 Angelina Jolie and all her six children went to the Sunday matinee of Disney's "The Lion King" and visits the company backstage after the performance.

György herceg

Nem lenne teljes az összeállítás a britek kedvence, a kis György herceg nélkül. Hisz bármit ráadnak, az egyszerűen hiánycikk lesz a szigetországban. Az pedig már most látszik, hogy kishúga, Charlotte is hasonló divatdiktátor lesz. Pár órával a sajtóban való bemutatása után ugyanis máris mindenki arról érdeklődött pontosan milyen takaróba burkolták a picit.

HRH The Duke of Cambridge and his son Prince George arrive at the Lindo Wing after the birth of his second child, a daughter, St Mary's Hospital, London, UK. 02/05/2015.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.