EUR: 319,11 Ft
CHF: 275,45 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Döbbenetes fotó! Így még sosem láttad Vajna Timit

vajna timi

Vajna Tímea saját fotója (közzétette a FEM3 cafe)

Nem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk Andy Vajna feleségét, Timit.

Szőke és nagyon cuki – gyerekkori fotót posztolt magáról Vajna Tímea a közösség oldalán. Elképesztő, hogy a fiatal feleség mennyit változott az évek alatt. Ti felismeritek? Az egykori modell láthatóan kislányként is imádott pózolni. Szőkéről azóta barnára váltott, de a tekintete a régi maradt. Timi minden idejét most a Miss Universe verseny szervezésével tölti, holnap ugyanis kiderül, hogy melyik szépségnek kerül a fejére korona. Ha szeretnéd élőben a helyszínen követni az eseményeket, akkor játssz a Lokállal!

 

Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás , Vajna Timea  (Fotó: Máté Krisztián)

Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás , Vajna Timea (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.