2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Dukai Regina: Imádom az ékszereket!

Látványos darabok, ezer köves karkötők – Dukai Regina is teljesen odavan az új ékszertrendekért.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Fotó: Máté Krisztián

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)A Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciójának bemutatóján megtudtuk, hogy mi lesz a következő hónapokban a divat és milyen nyakláncokkal, fülbevalókkal vagy gyűrűkkel lehetünk igazán stílusosak. A feltűnő, látványos ékszerek ugyanannyira fontos kiegészítők lesznek, mint az alig észrevehető csillogó darabok. Már rég nem érvényes az a szabály, hogy a kevesebb néha több. A széles láncok, akár egy kötött pulcsival is jól mutatnak és óriási divat lesz a szmokingszerű zakó az úgynevezett vízesés nyakékkel. A hétköznapokon is viselhetünk olyan ékszereket, amikről azt gondolnánk, hogy inkább egy estélyre való. Az ismert modell, Dukai Regina is kedvére variálja a kedvenc karkötőit, gyűrűit.


– Imádom ezeket az ékszereket. Szerintem az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát ezekben a darabokban. A legjobb, ha lehet variálni a nyakláncokat, karkötőket és még a ruhánkhoz is passzol.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

 
Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.