EUR: 309,24 Ft
CHF: 285,43 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Dukai Regina: Imádom az ékszereket!

Látványos darabok, ezer köves karkötők – Dukai Regina is teljesen odavan az új ékszertrendekért.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Fotó: Máté Krisztián

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)A Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciójának bemutatóján megtudtuk, hogy mi lesz a következő hónapokban a divat és milyen nyakláncokkal, fülbevalókkal vagy gyűrűkkel lehetünk igazán stílusosak. A feltűnő, látványos ékszerek ugyanannyira fontos kiegészítők lesznek, mint az alig észrevehető csillogó darabok. Már rég nem érvényes az a szabály, hogy a kevesebb néha több. A széles láncok, akár egy kötött pulcsival is jól mutatnak és óriási divat lesz a szmokingszerű zakó az úgynevezett vízesés nyakékkel. A hétköznapokon is viselhetünk olyan ékszereket, amikről azt gondolnánk, hogy inkább egy estélyre való. Az ismert modell, Dukai Regina is kedvére variálja a kedvenc karkötőit, gyűrűit.

– Imádom ezeket az ékszereket. Szerintem az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát ezekben a darabokban. A legjobb, ha lehet variálni a nyakláncokat, karkötőket és még a ruhánkhoz is passzol.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

 
Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.