2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb

Dúzsi Kékfrankos Rosé 2014

duzsi-kekfrankos-rozeA kékfrankos Dúzsi Tamás – más néven a rozékirály – pincészetének fő rozé bora, melyhez az alapanyagot a Lányvár humuszban gazdag lösztalaján, nagy lombfalon termesztik. A bor halvány színe ne tévesszen meg senkit, a palack igazi gyümölcsorgiát rejt. Nem túl magas alkoholtartalmának köszönhetően önmagában is igazi élmény, de nyáresti rozéfröccsnek is kiváló alapanyag. Ár: 1600 forint körül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.