2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb X.kerület

Elkérte a kabátot, vissza nem adta

kőbányairablóKabátlopás miatt keresi a rendőrség a képen látható férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján április 20-án 17 óra 30 perc körüli időben a  Liget téren található autóbusz-végállomáson a sértett kabátját kölcsönkérte, majd nem adta vissza, a benne lévő személyes iratokkal együtt eltulajdonította. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-72-00/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán (H-Cs: 8-16, P: 8-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.