EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Ez már Ausztria!

MAV_Talent

Akár az összes nyári fesztivált körbeutazhatja egyetlen bérlettel az a szünidőzős diák, aki megváltja a MÁV-START idén először bevezetett vakációbérletét. A bérletet osztrák mintára dolgozta ki a vasúttársaság, középiskolások vagy a felsőoktatásban tanulók válthatják meg 30, 60 vagy 90 napra. Ez a MÁV-START személy, gyors- és sebesvonataira érvényes 2. osztályon, az IC-kre pót- és hegyjegyet kell csak váltani. A Lokál kérdésére a MÁV Kommunikációs Igazgatósága úgy tájékoztatott: a kedvezményhez a GYSEV Zrt. nem csatlakozott, ezért a bérlet annak járataira nem érvényes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.