2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Féktelenül nyomja Molnár Andi

molnár andi gokart viasatA csinos táncosnő a Sztár Gokárt című műsorban mutatja meg, milyen sofőr. A Viasat6 műsorában a résztvevők összesen 12 futamban mérkőznek meg egymással, hogy a végén kiderüljön, ki a legjobb. Andi ráadásul nem is akárhogy tervezi végigvezetni a futamot : nem akarja használni a féket.

– Ahhoz képest, hogy amatőr vagyok, szerintem egyáltalán nem rossz az eredményem, bár őszintén megvallva csodálom Dér Henit, hiszen ő még bátrabb és vakmerőbb volt. Nálam az lehetett a gond, hogy használtam a féket, így az lesz a továbbiakra a taktikám, hogy megpróbálok fék nélkül menni. Az lenne a legjobb, ha meg tudnám oldani, hogy csak a gázpedál felengedésével fékezem az autót – mondta Andi.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.