EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Extra

Féktelenül nyomja Molnár Andi

molnár andi gokart viasatA csinos táncosnő a Sztár Gokárt című műsorban mutatja meg, milyen sofőr. A Viasat6 műsorában a résztvevők összesen 12 futamban mérkőznek meg egymással, hogy a végén kiderüljön, ki a legjobb. Andi ráadásul nem is akárhogy tervezi végigvezetni a futamot : nem akarja használni a féket.

– Ahhoz képest, hogy amatőr vagyok, szerintem egyáltalán nem rossz az eredményem, bár őszintén megvallva csodálom Dér Henit, hiszen ő még bátrabb és vakmerőbb volt. Nálam az lehetett a gond, hogy használtam a féket, így az lesz a továbbiakra a taktikám, hogy megpróbálok fék nélkül menni. Az lenne a legjobb, ha meg tudnám oldani, hogy csak a gázpedál felengedésével fékezem az autót – mondta Andi.

Kapcsolódó Cikkek

  • Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

  • Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Elképesztő döntést hozott Nyertes Zsuzsa. A színésznő egy 500 ezer forintos szemészeti beavatkozást utasított vissza, hogy reggelente ne kelljen szembesülnie az idő múlásával.