2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Félnek a nők Szentgyörgyi Rómeótól

A ftneszedző saját bevallása szerint nem egy rigolyás eset, ha egy lánnyal komolyabbra fordul az ismeretségük, a lányok azonban inkább tartanak tőle.

Tartanak a nők Rómeótól

Tartanak a nők Rómeótól

– Azt szoktam mondani, hogy ami az előnyöm, az a hátrányom. Sok lány nem mer felém nyitni, mert az hiszik, hogy kevesek hozzám. Sokszor kaptam meg azt a kérdést, hogy „miért pont engem választottál?”. Kevesen értik meg, hogy ez valami olyasmi, amit nem lehet megmagyarázni. Számos randevúm végződött rosszul, mert a partneremnek komplexusai voltak velem szemben – árulta el lapunknak.


A jelenleg éppen szingli Rómeó meglátása szerint nem rakta elérhetetlenül magasra a mércét, de vannak olyan szempontok, amikből nem enged.

Állandóan csinos hölgyek társaságában látni Szentgyörgyit

Állandóan csinos hölgyek társaságában látni Szentgyörgyit

– A dohányzás számomra kizáró ok. Emellett vannak olyan apróságok, mint például hogy ne horkoljon a hölgy, mert erre már ráment egy kapcsolatom. A lényeg persze, hogy a választottam legyen nőies és kedvelje a csajos dolgokat, kiegészítőket – mesélte Rómeó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.