EUR: 319,11 Ft
CHF: 275,45 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Földes Eszter több emberként él

foldes_eszterA 27 éves színésznő az utóbbi években sikert-sikerre halmozott színpadon és mozgóképen egyaránt. A szakmát az anyatejjel szívta magába, édesapja Földes Tamás színművész, édesanyja Tucsek Edit balett-művész. – El sem tudnám képzelni, hogy irodai munkát végezzek. Szükségem van arra a három órás „sértetlenségre”, amit a színpad nyújt. Azt pedig kifejezetten imádom, hogy nem egy emberként kell leélnem az életem – meséli. – Egyébként az az életfilozófiám, hogy nincs életfilozófiám. Úgy gondolom, ha az embereknek elveik vannak, túl sok falat emelnek maguk köré, elzárva a lehetőséget, hogy nyissanak a világ felé. Amikor nem próbál, vagy játszik, Eszter kedvesével, Lovasi Andrással hódol másik szenvedélyének, az utazásnak. – Nem a távolság számít. Lehet akár a világ másik vége vagy egy közeli falu, a lényeg, hogy haladjak előre – tette hozzá.

Miben láthatjuk?


 • A szőke ciklon – több szerepben
 • – Lear király- Cordelia, Bohóc
 • – Őfelsége komédiása – Armande Béjart de Moliere
 • – 3:1 a szerelem javára – Gingi

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.