2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Program X.kerület

Fussunk Szent László napján!

Runners running in marathon race in city

A legbevállalósabbaknak 21,1 kilométert kell futniuk

Június 28-án rendezik a Szent László Napi Futóversenyt a Rottenbiller parkban, amelyen minden korosztály és a különböző edzettségi szinten állók megtalálják a saját távjukat. Tíz óra után 5 perccel rajtolnak el az ovisok, 10 perccel később az alsósok, akiknek 1,1 kilométert kell teljesíteniük. Fél 11-kor a 2,6 kilométeres rövid távra regisztráltak kezdenek futni, majd a 11,1 és 21,1 kilométeres távok indulói állnak rajthoz. A családi futás 13.35-kor lesz, ennek távja 650 méter.

Az eredményhirdetés 14 órakor várható. A verseny minden futamra ingyenes, viszont nevezéshez kötött! Nevezni június 25-ig a BBU szervezőiroda weboldalán (www.bbu.hu), illetve személyesen a BBU Szervezőirodában (Maglódi út 12./A) 8.30-tól 17 óráig lehet. Június 26-án és 27-én a BBU sátrában lehet regisztrálni, melyet a Szent László téren kell keresni. Jelentkezni a verseny napján is lehet a versenyközpontban (Rottenbiller Park, KÖSZI, Előd u 1.) 8 órától legkésőbb az adott futam rajtja előtt 30 perccel.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.