2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Gundel Takács Gábor: Fiatalos nagypapa leszek!

Ki gondolná az MTVA fiatalos műsorvezetőjéről, hogy gondolatban már a nagypapaszerepre készül? Pedig Gundel Takács Gábor közel annyi idős volt, mint legnagyobb fia, Gergely, amikor édesapa lett. Ráadásul nagyfia már ki is repült a fészekből…

Gundel Takács Gábor és családja    (Fotó: Máté Krisztián)

Gundel Takács Gábor és családja (Fotó: Máté Krisztián)

A háromgyerekes műsorvezető ma már pontosan tudja, milyen nehéz egy édesapa számára az elengedés. Nagyfia ugyanis már kollégiumban lakik, akit hamarosan 19 éves lánya, Anna is követ. Bár a legkisebb, Bence mindössze 17 éves, Gábor már megbarátkozott a gondolattal, hogy hamarosan a nagypapaszerepbe is bele kell szoknia.  – Tulajdonképpen már várom az unokázást, bár egyelőre nincs napirenden a nagyfiamnál ez a téma. Jelenleg a legnagyobb feladat biztosítani nekik a stabil hátteret, hogy az iskolára valójuk meglegyen és csak a tanulásra kelljen koncentrálniuk. A későbbiekben úgy látom magam, hogy fiatalos nagypapa leszek, nem az a klasszikus, karosszékben üldögélő, nagyszakállú típus. Lassan nem csak a kollégium miatt, hanem a saját, felnőtt életüket elkezdve végképp kirepülnek a családi fészekből. Szerencsésnek tartom magam, mert nem úgy élem meg a hiányukat, hogy egyszerre nem tudok mit kezdeni magammal. A plusz energiákat inkább arra szeretném fordítani,  amire eddig nem futotta. A feleségemmel is több időnk lesz egymásra és egy kicsit magammal is tudok foglalkozni – mesélte.


Gábor ráadásul nagyon szeret utazni, így erre is jut majd több ideje. Eddig legfőképp olyan szakmai utakban volt része, ahol a városnézésre nem nagyon maradt idő. – A 2008-as Pekingi Olimpián kevés időm volt várost nézni. Szinte csak a taxiból és a stadionokból láttam a várost és elvétve akadt egy kis időm megnézni a helyi látványosságokat – meséli, ezúttal azonban egy hosszabb útra készül Kínába dolgozni, ahol a Játék határok nélkül című műsor legújabb részeit forgatják 19 napon keresztül. – Az idei évadban nem vesz részt Harsányi Levente, így a tavalyi kommentátori szerepem kiegészül a műsorvezetőivel. Számos változás lesz a szabályok tekintetében, ebben nagy szerepe volt a magyar stábnak. Kicsit izgalmasabb lesz a játék menete is a nézők számára – mesélte Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.