2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVII.kerület

Gyilkosság az Újlak utcában

Késsel végzett vele élő hozzátartozójával az Újlak utca egyik társasházában G. Attila (35) . Június 17-én hajnalban a Terrorelhárítási Központ munkatársai pillanatok alatt elfogták a gyanúsítottat. A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az elkövető ellen, aki őrizetben vár büntetésére.

Budapest, 2015. június 17. Bűnügyi helyszínelők a főváros XVII. kerületében, ahol leszúrtak egy férfit 2015. június 17-én hajnalban. A gyanúsított az áldozat rokona, akit elfogtak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Helyszínelés a ház előtt

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.