2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Életmód

Így sportoljon a nyaralás alatt

Nyaralás közben sem kell lemondani a testedzésről. Akár a strandon, akár boltba menet, vagy egy esti partin is rengeteg kalóriát égethetünk el úgy, hogy közben szórakozunk, kikapcsolódunk és pihenünk.

 

 

strandröplabdaStrandröplabda

Remek alakformáló a strandröplabda. Nem érdemes lebecsülni, ugyanis amellett, hogy olimpiai sportág, a homokos talajon való futás miatt  kétszer annyi kalóriát éget el, mint a teremben vagy a füves pályán játszott röpi.


 

 

 

 

 

tollaslabdaTollaslabda

Bármennyire meglepő, a strandolás egyik legkedveltebb kelléke, a tollaslabda is olimpiai sportág 1992 óta. Lehet játszani strandon és a szabadban is. Viszonylag kevés gyakorlás után is gyorsan lehet sikerélményünk, és ráadásul remek csapatépítő, hiszen barátainkkal, gyerekeinkkel is játszhatjuk. Valamennyi izmot megmozgatja, és felér egy kiadós zsírégető edzéssel.

 

 

 

 

 

 

görkoriGörkorcsolya

A görkorcsolya az egyik legnépszerűbb zsírgyilkos. Főleg fenék- és combformálásra hatékony. Érdemes bepakolni a nyaraló bőröndbe, hiszen mindenhol találunk egy helyi kis boltot vagy kávézót, ahová szívesen elgurulunk strandolás előtt.

 

 

 

 

 

 

bringaKerékpár

A kerékpározással sok kalóriát égetünk, és akár egy egész nyaralást is rászervezhetünk. A Balatont vagy a Velencei-tavat körbebringázni, akár több nap alatt, egy sátortúrával egybekötve, felejthetetlen nyári élmény és tökéletes alakformáló.

Kapcsolódó Cikkek