EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Ismeretlen ismerős: A csajozás miatt lett színész Árvai Péter

A fiatal színész sokaknak lehet ismerős az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest című sorozatából, amelyben egy drogproblémákkal küzdő fiatalembert alakított. Péter még az általános iskolában határozta el, hogy beiratkozik egy drámaszakkörre, ahová sok csinos lány járt akkoriban.

Jelenleg két alternatív társulattal, a Fejlesztés Alatt Q Társulat és a Trainingsport Társulattal lép föl számos helyen, de közben mindig tartogat egy civil állást is a tarsolyában: most éppen egy kávézóban dolgozik. – Magyart és történelmet is akartam tanulni, de nagyon vonzott a szociális munka is, főleg a függőségek, a gyermekjólét és a hajléktalanok kérdése, mellyel egy színházi előadásban is foglalkozom. Ki tudja, egyszer talán még szociális munkás is leszek…


Hol láthatjuk?

Dominó – Kvártélyház Szabadtéri Színház

A mulandó – Mu Színház

Ovibrander – Mu Színház

Tükörváros – Kerekasztal Színháznevelési Központ

 

arvai1 arvai2

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.