EUR: 308,13 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Istenes Bence ragaszkodó típus

bence_kesztyu_telefonNagyon ragaszkodó típus Istenes Bence – derült ki a minap az Okostelefon Akadémián. A népszerű műsorvezető nemcsak családjával ápol szoros kapcsolatot, hanem a régi, nem használt kacatoktól is nehezen szabadul meg.

Istenes Bence a napokban a Telenor Okostelefon Akadémián járt. A műsorvezetőt mindig is érdekelték a technikai újdonságok – ráadásul az esemény tematikája ezúttal a szórakoztatás volt, ami köztudottan közel áll Bencéhez. A műsorvezető elárulta: nap, mint nap tapasztalja, milyen fontos szerepet tölt be a technológia az életében.

„Nagyon ragaszkodom a családomhoz, ezért hatalmas köszönettel tartozom a technológiának, hogy a szeretteimet nap, mint nap láthatom, úgy is, ha több ezer kilométer választ el minket. Emlékszem régen apukám mindig leveleket írt, amelyekre hosszú ideig kellett várni. Most anyukámmal szinte napi kapcsolatban vagyunk – bárhol, bármikor videotelefonálhatok vele a hipernet segítségével” – mesélte Bence, akinek egy régi szenvedélyére is fény derült az eseményen. A műsorvezető a high-tech kütyük mellett kipróbálhatott egy csomó hasztalan kiegészítőt is.

„Bevallom, korábban minden kacatot gyűjtöttem, úgy voltam vele, hogy valamire majd jók lesznek… Aztán a sokadik költözésemnél rájöttem, hogy abba kell hagynom, mert ellepnek a felesleges dolgok. Akkor kidobtam mindent, most pedig igyekszem nem raktározni újabbakat. Na jó, egy-két dolgot még néha elteszek, hátha jól jön egy-egy forgatáson” – nevetett Istenes Bence, aki az Okostelefon Akadémián kipróbálhatta a teljesen hasztalan elemes drónt, a hihetetlen telefonáló kesztyűt és egy egészen furcsa szemüveget is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.