2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Jennifer Lopez túl szexi Marokkónak

Nemrég Rabat városában koncertezett Jennifer Lopez. A gyönyörű énekesnő a szokásos showját adta elő Marokkóban, de úgy tűnik, visszafogottabbnak kellett volna lennie. A koncertet közvetítette az egyik tévécsatorna, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Egy oktatási csoport ugyanis pert indít JLo ellen, mert “zavarta a közrendet, és megsértette a nők becsületét”. Könnyen lehet, hogy bírósági ítélet születik arról, hogy Lopez bizony túl szexi.

jennifer lopez instagram

jlo

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.