EUR: 308,99 Ft
CHF: 285,08 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program XVI.kerület

Jótékonysági koncert

A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében.
A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében. Fellépnek többek között a Harmóna csellóegyüttes, Vikol Kálmán népzenész, Sípos Marianna operaénekes, Filia énekkar, és a Zeneiskola tehetséges tanítványai. A program változatos, és még bővülni fog, gyerekeknek is ajánljuk.

Jegyárak nincsenek, adományt szívesen elfogadunk.

A gyűjtés célja:

Bogár Bettina és János megsegítése. A testvérpár a Lándzsa utcai lakótelepen él. Bettina 24 órás ápolásra szorul, mivel állapota miatt önellátásra képtelen. Kiskora óta fiútestvére ápolja, aki maga is betegséggel küzd. Az elmúlt hónapban súlyos betegségben elhunyt az édesapjuk, majd hirtelen az édesanyjuk is.  Így a fiatalember mindkét szülőt egyszerre temeti. Mivel az édesanya volt a családfenntartó, a megélhetésük veszélybe került, emellett a temetés költségei is jelentősek.
Kérjük, hogy a koncert hírét minél több fórumon terjesszétek.

Mivel a tragikus események igen rövid idő alatt történtek, és a koncert szervezése is nemrég kezdődött a rendes meghirdetésre nem volt idő.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.