EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Program XVI.kerület

Jótékonysági koncert

A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében.
A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében. Fellépnek többek között a Harmóna csellóegyüttes, Vikol Kálmán népzenész, Sípos Marianna operaénekes, Filia énekkar, és a Zeneiskola tehetséges tanítványai. A program változatos, és még bővülni fog, gyerekeknek is ajánljuk.

Jegyárak nincsenek, adományt szívesen elfogadunk.

A gyűjtés célja:


Bogár Bettina és János megsegítése. A testvérpár a Lándzsa utcai lakótelepen él. Bettina 24 órás ápolásra szorul, mivel állapota miatt önellátásra képtelen. Kiskora óta fiútestvére ápolja, aki maga is betegséggel küzd. Az elmúlt hónapban súlyos betegségben elhunyt az édesapjuk, majd hirtelen az édesanyjuk is.  Így a fiatalember mindkét szülőt egyszerre temeti. Mivel az édesanya volt a családfenntartó, a megélhetésük veszélybe került, emellett a temetés költségei is jelentősek.
Kérjük, hogy a koncert hírét minél több fórumon terjesszétek.

Mivel a tragikus események igen rövid idő alatt történtek, és a koncert szervezése is nemrég kezdődött a rendes meghirdetésre nem volt idő.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.