EUR: 308,69 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Extra

Justin Biebert megbírságolták

Justin_Bieber_at_Easter_Egg_rollJustin Bieber kanadai popsztár 750 kanadai dolláros (166 ezer forintos) bírsággal megúszta a tavaly Ontarióban általa okozott közlekedési balesetet.

Az énekes, akit az ügyben tettlegességgel és gondatlan vezetéssel vádoltak meg, elismerte vétkességét. A kanadai média csütörtöki beszámolója szerint a tettlegesség vádja alól teljesen felmentették, ám a gondatlan vezetésért 750 kanadai dolláros bírságot szabtak ki rá.

A 20 éves sztárt tavaly augusztus végén állították elő, miután gyerekkorának helyszínén, az Ontario tartománybeli Perth megyében quadjával egy egyterű gépkocsival ütközött.

A karambol után Bieber és az egyterű egyik utasa dulakodni kezdett. Az énekes ügyvédje szerint ügyfelét a baleset bekövetkeztekor paparazzók üldözték. Az internetre felkerült képek szerint Justin Bieber akkori barátnőjével, Selena Gomezzel quadozott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

  • Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Elképesztő döntést hozott Nyertes Zsuzsa. A színésznő egy 500 ezer forintos szemészeti beavatkozást utasított vissza, hogy reggelente ne kelljen szembesülnie az idő múlásával.