EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,45 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

Kérdéses Dzsudzsák és Juhász szereplése

Telki, 2015. március 28.
A március 29-i, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzése a telki edzőközpontban 2015. március 28-án. Középen Dzsudzsák Balázs.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Csak pénteken derül ki, hogy Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játszhat-e a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint az orvosi stáb mindkét játékost megvizsgálta a csütörtöki utolsó magyarországi edzés után, de egyelőre még egyikük sem teljesen egészséges.

Délelőtt a futballistákat meglátogatták a családtagjaik, majd taktikai megbeszélés következett, délután pedig Dárdai Pál szövetségi kapitány tartott frissítő jellegű edzést, amelyen elsősorban a védekezést és a pontrúgásoknál kapott feladatokat gyakorolták.

A válogatott pénteken 8.45 órakor száll fel a Helsinkibe tartó repülőgépre, és 17 órakor edz a meccs helyszínén.

Az Eb-selejtező szombaton 18 órakor kezdődik a helsinki Olimpiai Stadionban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.