2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XXIII.kerület

Kotsis Edina: Elrontottam a végét!

Az ötödik helyezet szerezte meg a taekwondósok 57 kg-os mezőnyében az első Európa Játékokon a Soroksár kiváló sportolója címmel is rendelkező Kotsis Edina. A magyar lány a negyeddöntőben a későbbi győztes, brit Jade Jones-tól kapott, ki, majd a vigaszágon jutott el a bronzmérkőzésig. Ott azonban a spanyol Eva Calvo Gomez bizonyult jobbnak. – A Jones elleni, hajrában elszenvedett vereség miatt csalódott vagyok. Elrontottam a végét. Ebből nehezen álltam fel, és a spanyol ellen rengeteget hibáztam – nyilatkozta lapunknak a versenyt követően.

Baku, 2015. június 17. Kotsis Edina (kékben) és a brit Jade Jones az I. Európa Játékok női tekvondó versenyének negyeddöntőjében 2015. június 17-én. MTI Fotó: MOB/Szalmás Péter

Kotsis Edina (kékben) a Jade Jones elleni negyeddöntőben

A friss világbajnoki bronzérmes sportoló legközelebb az Universiadén, Koreában lép pástra július elején.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.