EUR: 307,99 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Kuruzslót küldött Sarka Katára Bálint Antónia

Sarka Katának elege lett. A fiatal anyuka nyílt levelet írt Bálint Antóniának, aki varázslókkal akarja tönkretenni az életét.

“Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána! Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel!” – kezdete Sarka Kata, majd egy hihetetlen történetet osztott meg:

“Sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk! Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem…Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük! Felvilágosítalak; Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jó tündér hozza! Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg . A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól… Tudod, L.Mária…Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!” – fogalmazta Hajdú Péter felesége.

sarka kata ruha-facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.