EUR: 322,00 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Extra

Letartóztatták P. Diddy-t

Őrizetbe vették hétfőn Sean Combs amerikai rappert, mert “halálos fegyvernek” számító gömbsúlyzóval támadt rá egy futballedzőre a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) sportközpontjában.

A TMZ.com hírportál értesülése szerint a 45 éves zenész az egyetem amerikaifutball-csapatában játszó fia, Justin Combs edzőjével veszett össze, s a vita hevében egy hagyomány orosz súlyzót, egy fogantyús vasgolyót, vagyis kettlebellt hajított az edző felé. Úgy tudni, hogy a támadásban senki sem sérült meg “komolyabban”, ennek ellenére a hatóságok “halálos fegyverrel” elkövetett támadás címén előállították, s csak 50 ezer dollár (13,7 millió forint) óvadék ellenében engedték el néhány óra elteltével.

Combs azért lett dühös az edzőre, mert az megítélése szerint méltánytalanul bánt a fiával.


A P. Diddy és Puff Daddy néven is emlegetett rapper ismert dühkitöréseiről és erőszakos természetéről: 1999-ben zsarolással és a lőfegyverrel való visszaéléssel vádolták meg egy New York-i éjszakai lokálban történt, három ember megsebesülésével járó lövöldözéssel kapcsolatban, bár a bíróság végül felmentette.

Ugyanabban az évben Steve Stoute üzletember, lemezipari menedzser megveréséért tartóztatták le New Yorkban, de mivel Combs bocsánatot kért, büntetését enyhítették és csak egy dühkezelési kurzus elvégzésére ítélték.

Ez év elején egy arizonai férfi azzal vádolta, hogy öklével arcul ütötte őt egy Super Bowl-partin, de az énekest akkor nem vették őrizetbe.

A Forbes üzleti magazin tavalyi száma 60 millió dollárra (16 milliárd forint) becsülte a zenész éves bevételét.

Kapcsolódó Cikkek