EUR: 318,44 Ft
CHF: 273,50 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb XIII.kerület

Lóvasúttal utazhatunk a Vasúttörténeti Parkban

Természetesen a nagy múzeumok mellett a XIII. kerületben és a hozzánk közel eső városrészekben is lesznek programok az idén immár tizenharmadik alkalommal megrendezett Múzeumok Éjszakáján.

A Tatai úti Vasúttörténeti Park kerti vasutazással és lóvasutazással várja a családokat június 20-án éjjel. A helyben megváltott Múzeumok Éjszakája belépőjegy mellé a kerti vasútra érvényes kupont adnak ajándékba.

A Szabad Tér Színház a margitszigeti Víztoronynál kiállításokkal és gasztronómiai programokkal várja a látogatókat. Este 8 órakor pedig a Duna Karnevál gáláját lehet megnézni.
A Fővárosi Állat- és Növénykert Holnemvolt parkja szintén részt vesz a rendhagyó éjszakán: a szabadtéri koncertek mellett tárlatvezetést tartanak a parkról, az emberhajtású körhintáról, a műemléki játékokról és a hullámvasút titkairól. Este 8 órától Kós Károly és az Állatkert című kiállítást nézhetjük meg vezetéssel, 21 és 22 óra között pedig tűzzsonglőr bemutató és tűzzsonglőr játszóház vár mindenkit.
lokal_muzeum_13.ker_4.szam

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.