EUR: 308,50 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Életmód

Magyarország finom!

Lóverseny és gasztrofesztivál egyben? Igen, a július 3-5. között, a Kincsem Parkban megrendezendő Magyar Derby, azaz a magyar lovassport legnagyobb eseménye ugyanis ezúttal kiegészül az első Gasztróangyal Fesztivállal.

– Itt nem kell majd keresgélni az élelmiszereken az E betűket, mert itt olyan nem lesz – jelentette ki Borbás Marcsi. – Ízek, élmények, izgalmak! – mindez jellemzi azt a különleges világot, amelyet idevarázsolnunk majd, ennek szellemében válik eggyé újra e két jelentős terület, felélesztve a hagyományt a hazai lóversenysport fellegvárában. Több mint száz termelő, több mint ezer portékája lesz kóstolható és megvásárolható. Nemcsak új arcokkal, hanem új ízekkel is megismerkedhetnek a látogatók. Sőt, a háromnapos fesztiválon megadott időközönként lesz ingyenes főzőtanfolyam is, amire bárki jelentkezhet. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak hazánkból, hanem határon túli magyarok lakta területekről is érkeznek kiállítók. Gyakorlatilag az egész Kárpát-medence ízei megtalálhatóak majd a fesztiválon. Úgy gondolom, idén ismét bebizonyítjuk, hogy Magyarország finom!

lokal_gasztroangyal_5szam (1)

Borbás Marcsi, és az egyik meghívott őstermelő, Árpás László sonkamester (fotó: Fehér György)

Kapcsolódó Cikkek

  • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

  • Negyven fölött jobb a szex

    Negyven fölött jobb a szex

    Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.