2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb I.kerület

Majdnem Ifipark a Bazárban

Ismét fő helyszíne, házigazdája és támogatója lett a magyar zenének az 1961-1982 között az Ifiparknak otthont adó Várkert Bazár. A Világörökség részét képző központ június 21-én, a Zene Ünnepén egyszerre nyújt zenei, történelmi és kulturális élményt mindenkinek. Két nagyszínpadán, az Öntőház Udvarban és a Szárazárok szabadtéri színpadon, valamint más kisebb pontjain délután 1-től este 9-ig szól a zene, úgy, hogy összesen több, mint 50 együttes játszik a Várkert Bazárban. A komolyzene kedvelői a pécsi Pannon Filharmonikusok koncertjét hallgathatják, a könnyűzene rajongói számára pedig többek között a Cseh Tamás Program 12 támogatott együttese muzsikál.

pfz1

Pannon Filharmonikusok

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.