EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb IX.kerület

Majom a Mester utcában

Ferencváros, Majom, IX. kerületA képen látható hatalmas plüss majom figyeli a Mester utca forgalmát, a parkkal szemben. A földszinti lakás erkélye jól láthatóan tele van gyerekbiciklikkel, játékokkal, és úgy tűnik, a hatalmas állatnak sem jutott már hely bent. Ha az ember nincs felkészülve a látványra, ijedten kapja oda fejét, de amint azonosítja, hogy egy békés plüss állatról van szó, mosolyra húzódik a szája.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.