EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,34 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Program XVII.kerület

Maszatolás, lovak, foci lehet a nyári program

Csak a pénztárca szab határokat annak, hogyan töltse gyerekünk a nyári vakációt. Ha rokonokhoz nem tudjuk elhelyezni őket, a munka miatt pedig nem lehetünk velük napközben, jöhetnek a táborötletek.

Nyeregbe is pattanhatnak a gyerekek

Nyeregbe is pattanhatnak a gyerekek

Szerencsés a gyermeket lakóhelyünkhöz közel elhelyezni, ezért összeszedtük a gyerek-taborkereso.hu összeállításából, milyen tematikus táborokra van lehetőség a közelben.

Lovasprogramból több is kínálkozik. Összesen négy helyre is mehet a gyerkőc, ha szereti a nyerítő négylábúakat.  A sport szerelmesei választhatnak foci-, úszó- és sakktábor közül. Az egyre népszerűbb kalandparkok mellett pedig agyagos-maszatos elnevezésű kézműves táborra is leltünk. A heti turnusok árai tizenöt és harmincötezer forint között mozognak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.