EUR: 318,19 Ft
CHF: 271,07 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Program XVII.kerület

Maszatolás, lovak, foci lehet a nyári program

Csak a pénztárca szab határokat annak, hogyan töltse gyerekünk a nyári vakációt. Ha rokonokhoz nem tudjuk elhelyezni őket, a munka miatt pedig nem lehetünk velük napközben, jöhetnek a táborötletek.

Nyeregbe is pattanhatnak a gyerekek

Nyeregbe is pattanhatnak a gyerekek

Szerencsés a gyermeket lakóhelyünkhöz közel elhelyezni, ezért összeszedtük a gyerek-taborkereso.hu összeállításából, milyen tematikus táborokra van lehetőség a közelben.

Lovasprogramból több is kínálkozik. Összesen négy helyre is mehet a gyerkőc, ha szereti a nyerítő négylábúakat.  A sport szerelmesei választhatnak foci-, úszó- és sakktábor közül. Az egyre népszerűbb kalandparkok mellett pedig agyagos-maszatos elnevezésű kézműves táborra is leltünk. A heti turnusok árai tizenöt és harmincötezer forint között mozognak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.