EUR: 307,92 Ft
CHF: 284,51 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Mázlista! 20 milliós luxusautót kapott Rubint Réka

facebookIrigye eddig is volt bőven, ezután még több lesz Rubint Rékának! A fitnesz lady közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy az egyik kecskeméti autókereskedéstől – amelynek a reklámarca lett néhány hónapja – egy BMW X4-est kapott. Schobert Norbi neje büszkén újságolta, hogy ezentúl a fellépésein és a hétköznapokon is élvezheti majd ennek az autónak a kényelmét és biztonságát. Sőt, azt is elárulta, hogy a ma kezdődő alakreform táborában néhány szerencsés követője ki is próbálhatja az autócsodát, amelyből egy fapados modell is 13 millióba kerül, egy közepesen felszereltért már 20-at is elkérnek.

Nem mindennapi dolog, ha egy ilyen luxusautó az ember ölébe pottyan, nem csoda, ha Réka is lelkes. Bár az Update-birodalom nagyasszonya eddig sem utolsó járgányokkal zötykölődött az utakon, gyakran látták például egy Audi Q7-el, amely ugyancsak egy rendkívül megbízható és kényelmes városi luxus terepjáró, az ára is megközelíti az új piros csodáét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.