EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Sarka Kata megnyugodhat, a teszt negatív

Egy újabban egyre több áldozatot szedő betegség miatt sietett orvoshoz Sarka Kata és Varga Győző. Hajdú Péter felesége és az Irigy Hónaljmirigy sztárja nagyon izgult, pedig nem is őket vizsgálták, hanem imádott kutyusaikat. A két kutyán, Millán és Bizsun a Dunakeszi Állatkórházban végeztek szívférgesség szűrést.

kapott, red lemon– Aggódtam az eredmény miatt. A szívférgességről ezelőtt még nem hallottam, az állatorvostól viszont megtudtam, hogy ezt a betegséget a szúnyogok terjesztik. Eddig csak a kullancsok ellen védekeztünk, de ezután már erre is figyelünk majd – mondta el a mirigy. 


Sarka Kata kutyája, Hajdú Milla, a 13 hónapos törpeuszkár picit félt a vizsgálóasztalon, de gazdája egy pillanatra sem tévesztette őt szem elől.

– Mindent megteszek, hogy Millát megvédjem a betegségektől – mondta el a felelős gazdi. – A kiskutyánk kölyökkora óta a családunk tagja, gyerekként szeretjük, az ágyunk mellett a sa

ját kis fekhelyén alszik – mesélte Kata, és azt is elárulta, hogy a kutya szereti kihasználni, ha Péter nincs otthon, olyankor felkéredzkedik az ágyra.

A két sztár közben feszülten várta az eredményt, úgy 10 perccel a vérvétel után azonban mindketten megnyugodhattak. Milla  és Bizsu is egészséges, az állatorvos pedig elmagyarázta, milyen készítménnyel védhetik meg kedvenceiket a szúnyogoktól, melyek a betegséget terjesztik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.