2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport III.kerület

Mészöly már az NB I-ben látja Németh Gergőt

lokal_3ker_nemeth_3szam

Geri (labdával) hátát gyakran nézik a védők

Harminc mérkőzésen 94 gólt szerzett az óbudai Németh Gergő, a Mészöly Focisuli 13 éves tehetsége. A focista toronymagasan nyerte el a gólkirályi címet, ezzel pedig már a harmadik fontos díját is behúzta idén: a legeredményesebbnek járó elismerés mellett a bajnokságot, illetve egy nemzetközi tornát is megnyert csapatával.

Az újdonsült gólkirályról remek véleménnyel van a focisuli vezetője, a Haladás élvonalbeli együttesének edzője, Mészöly Géza is.


– Komolyan gondolom, hogy belőle NB I-es játékos lehet – nyilatkozta a Lokálnak. Azt mondja, a srác remekül érzi a kaput, és a gyorsasága is adott ehhez a játékhoz. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy évek óta céltudatosan készül a futballista karrierre.

– Hihetetlen, de már 13 évesen odafigyel az étkezésére és különedzésekre is jár – emelte ki Mészöly.

Németh öt éve kezdett el futballozni Budakalászon. Tehetségére hamar felfigyeltek a szakemberek, így előbb a Vasas akadémiához került, három éve pedig a Mészöly Focisulit erősíti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.