2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Aktuális

Mik lehetnek az árulkodó jelek?

Szemfüles és autóvásárlásban tapasztalt emberek azért, ha nem is könnyen, de észrevehetik, ha egy autó kilométeróráját visszaállította a kereskedő. A lapunk által megkérdezettek közül többen kiemelték, hogy el kell felejteni a kilométeróra alapján való vásárlást és inkább az autó állapotát kell figyelni. Érdemes megnézni, hogy milyen állapotban van a kormány, hiszen annak kopása árulkodó lehet. Mindenképp nézzük meg és álló motornál próbáljuk ki a sebességváltót és figyeljünk a furcsa zajokra. A váltógomb kopása és a sebváltógumi leromlott állapota is intő jel lehet. Ugyanez igaz a pedálok kopására és az üléskárpitok állapotára, de könnyen ellenőrizhető és gyanúra adhat okot az is, ha a motortér túlságosan tiszta. Egy többéves autónál ugyanis teljesen normális dolog, ha a motor kívülről “koszos”. Ha mégsem az, akkor felmerülhet, hogy csak azért tisztították le, hogy elfedjék a motor komolyabb olajfolyását, melynek javítása akár több százezer forintos tétel is lehet.

FullSizeRender (6)FullSizeRender (4)FullSizeRender (2)

Kapcsolódó Cikkek

 • 3000 kilométerre az otthonától találták meg Jake-et

  3000 kilométerre az otthonától találták meg Jake-et

  Több mint 3000 km-erre az otthonától találták meg Jake-et a kutyát. A négylábú egy éve tűnt el otthonról nyomtalanul, hiába keresték gazdái, nem sikerült a nyomára akadni, ennyi idő után már jogosan hitték azt, hogy Jake örökre elveszett.

 • A nap képe: Meseház

  A nap képe: Meseház

  Sokan hallottak már Az idős nő aki egy cipőben él című meséről, azonban a történetből életre kelt vendégházról már sokkal kevesebben.

 • Belviszály sújtja az ellenzéket

  Belviszály sújtja az ellenzéket

  Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost. Azért indult ellene fegyelmi vizsgálat, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt az MSZP-vel.

 • Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

  Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

  Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet – közölte Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában.