EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program XXI.kerület

Milyen volt a KGST?

kgst

VI. 13 –ig RETRÓ – A Királyerdei Közösségi Házban Made in KGST címmel retró tárgyak kiállítása tekinthető meg.

Tamariska-dombtól-

VI. 13. 17 óra MEGNYITÓ – Kókay Szabolcs természetfestő illusztrátor A Tamariska-dombtól Pápua Új-Guineáig című kiállítás az Erdei Éva Galériában nyílik meg. Helyszín: Kondor utca 29.

sobarlang2

VI. 16. 12 óra HANGOK – Hat szervhez kapcsolódó légzéstechnika elsajátítására van lehetőség a Sóterápiumban. Helyszín: Posztógyár utca 1. Részvételi díj: 1500 forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet; az egész napos programot szervező Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és az ÉrtékMegőrző Hálózat pódiumbeszélgetésekkel, koncerttel, bábelőadással, sportversenyekkel várja az érdeklődőket a Margitszigeten – közölték a szervezők az MTI-vel.

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.