EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Életmód

Mintát a pocakra!

Egy kedves hóbort hódít a várandós anyukák között. A pocakfestés gyakorlatilag egyértelműen adja magát, hiszen maguk a kismamák is szívesen viccelődnek azzal, hogy sokszor úgy érzik magukat, mint aki lenyelt egy görögdinnyét, esténként pedig szívesen találgatják, hogy hol lehet éppen a kicsi keze vagy a lába. A gömbölyödő has kiváló vászon, és bőrbarát, vízbázisú gyermekarcfestékkel bármi felmázolható rá. Anoukvan Marsbergen testfestő művész is szabadjára engedte a fantáziáját.

pocakfestés

Az éjszaka aktív babáknak “jól áll” az éjszakai lepke

pocakfestés

Elszenderedő

pocakfestés

Az Oroszlánkirályt nem lehet elég korán kezdeni

pocakfestés

A bébinek bébi Mickey és Minnie

pocakfestés

Helló, kinyitott mér a tejcsárda?

pocakfestés

A legnagyobb húsvéti tojás

pocakfestés

Mondd, szereted az állatokat?

Kapcsolódó Cikkek

  • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

  • Negyven fölött jobb a szex

    Negyven fölött jobb a szex

    Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.