EUR: 319,84 Ft
CHF: 276,61 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Súlyos motorbalesetet szenvedett, az intenzíven Rékasi Károly

Ezzel a Silver Wing motorral karambolozott Rékasi Károly (fotó: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal)

Ezzel a Honda Silver Wing motorral karambolozott Rékasi Károly
(fotó: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal)

Szemtanúk szerint már a baleset helyszínén lélegeztetni kellett Rékasi Károlyt, aki június 30-án kora délután szenvedett súlyos motorbalesetet a XXII. kerületben. A Barátok közt sztárja Hondájával a Háros és a Gyöngyszem utca sarkánál rohant bele egy kanyarodni készülő Volkswagen Passatba. A baleset körülményei és a felelősség kérdése még tisztázásra vár, annyi azonban bizonyos, hogy a színész több métert repült, végül motorjával egy fél méter magas betonszegélynek csapódott.

A Blikk értesülései szerint Rékasinak a medencéje sérült meg, de a fejét is érte ütés, valamint teste több pontját zúzódások borítják. A lap úgy tudja, a sürgősségi osztályon látták el, más lapértesülések szerint lélegeztetőgépen, az intenzív osztályon van.


A 22.kerulet.ittlakunk.hu egyik olvasója közvetlenül a csattanás után ért a helyszínre. “Motort így még nem láttam szaltózni. Nem festett túl jól aki vezette és remélem, hogy aki vezette nem most vezetett utoljára!” – írta a portálnak, amelynek két fotót is küldött a helyszínről. Akkor ő még nem tudta, hogy a híres színész volt a motoros.

A baleset tényét egyébként a Barátok közt sajtófőnöke, Böjte Piros megerősítette a sajtónak, Rékasi Károly állapotáról azonban nem adott felvilágosítást.

Rékasi-baleset

fotó: Roland Pack

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.