2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb

Nyalakodott a kánikulában Liptai Claudia

Milyen lehet Liptai Claudia, amikor éppen belenyal a fagyiba? Egészen biztosan több férfirajongójának fejében megfordult már a kérdés. Aki tegnap az érdi Pataki Cukrászdában járt, annak meg is lehetett a pillanat.

A TV2 dögös műsorvezetője betért ugyanis az év barackfagylaltjáról híres cukiba, hogy egy kis jeges édességgel hűsítse magát. A nyalakodás nagyon jól sikerülhetett, ugyanis a szőke sztár összekapaszkodva a tulajdonossal modellt állt a lépcsőn, a képet pedig posztolta a facebookon, a Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal. A képen kezében még ott volt a fagyija fele a tölcsérben, de a teremtés koronáinak nagy bánatára, csak diszkréten fogta, nem nyalt bele a kamera előtt. Ezt a poént jó 10 évvel ezelőtt biztosan nem hagyta volna ki, de hiába, Clau is komolyodik!


Íme a kép!

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.