EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program XIII.kerület

Nyolc bemutató az új idényben

lokal_joszefattilaszinhaz_nemcsak_13ker_2szamNyolc bemutatót tartanak a budapesti József Attila Színház 2015/2016-os évadában. 

Shakespeare Othello című drámáját október 3-án, Hunyady Sándor A három sárkány című színművét november 7-én, az Angyalföldi balladát december 12-én, Joseph Kesselring Arzén és levendula című bűnügyi bohózatát 2016. február 20-án mutatják be – ismertette a részleteket Nemcsák Károly, a színház igazgatója sajtótájékoztatón. Elhangzott: folytatódik a határon túli magyar színházak vendégjáték-sorozata is.

A gyerekeknek szóló Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj című mesejátékot október 10-én, a Helyet az ifjúságnak című zenés komédiát szeptember 19-én, Erik Assous Boldogság című vígjátékát szeptember 12-én, Ugo Betti Bűntény a Kecskeszigeten című drámáját október 9-én tekintheti meg első alkalommal a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.