2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Program XIII.kerület

Nyolc bemutató az új idényben

lokal_joszefattilaszinhaz_nemcsak_13ker_2szamNyolc bemutatót tartanak a budapesti József Attila Színház 2015/2016-os évadában. 

Shakespeare Othello című drámáját október 3-án, Hunyady Sándor A három sárkány című színművét november 7-én, az Angyalföldi balladát december 12-én, Joseph Kesselring Arzén és levendula című bűnügyi bohózatát 2016. február 20-án mutatják be – ismertette a részleteket Nemcsák Károly, a színház igazgatója sajtótájékoztatón. Elhangzott: folytatódik a határon túli magyar színházak vendégjáték-sorozata is.

A gyerekeknek szóló Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj című mesejátékot október 10-én, a Helyet az ifjúságnak című zenés komédiát szeptember 19-én, Erik Assous Boldogság című vígjátékát szeptember 12-én, Ugo Betti Bűntény a Kecskeszigeten című drámáját október 9-én tekintheti meg első alkalommal a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.