EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Okostelefon gyémántokkal és aranybevonattal

Finnország évtizedek óta a kortárs design egyik fellegvárának tekinthető. A Helsinkiben működő Legend az országban felhalmozott kézműves tudást és a XXI. század technológiai újításait ötvözi. A napokban dobták piacra azt a különleges sorozatot, amelyben android okostelefonok egyedi, személyre szabott külsővel jelennek meg. Három vonal közül választhat, aki ilyen luxus készüléket szeretne magának.

Az android telefonokhoz választható színek

Az android telefonokhoz választható színek

Az „Alhambra”, az „Art Deco” és a „Wild Thing” kézzel gravírozott sorozatokból mindössze 10 darabot készítenek, vagyis igyekeznie kell annak, aki ezekből a gyémánt berakásos 18, 24 karátos arany vagy platina bevonattal készülő telefonokból akar  választani. Aki pedig a fémkülső helyett jobban vonzódik a bőrhöz, a “Crocodylus” névre hallgató, ötven darabos, minőségi, krokodilbőrrel borított kollekcióból választhat. Az alapdarab 2500, míg a felső kategóriás verzió 13 ezer euróért már meg is szerezhető.


Gyémántokkal díszített arany borítás az iPhone rajongóknak

Gyémántokkal díszített arany borítás az iPhone rajongóknak

A cég azonban az iPhone szerelmeseire is gondolt. Nekik készül a „Momentum”, a „Sampo” és a „Classique” sorozat, szintén arany, ezüst, platina vagy fekete ródium verzióban vagy épp’ krokodilbőrrel borítva és gyémántokkal díszített kerettel. A személyre szabott apple telefonok 3100 és 13 500 eurós áron május végétől rendelhetők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.