EUR: 309,36 Ft
CHF: 285,27 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XV.kerület

Ön milyen szabadidő parkot szeretne?

A kicsik játszóterének tervrajza

A kicsik játszóterének tervrajza

Többfunkciós szabadidő park építését tervezi az önkormányzat Újpalotán, a Kontyfa iskola előtt, a Kontyfa utca, Nyírpalota utca, Szentmihályi út által határolt területen. A tervezői elképzelés szerint a közparkban lenne közösségi kert, pihenő park, kültéri fitnesz park, többfunkciós sportpálya, két korosztályos játszótér. Az 1-5 éveseket többek között kislépcsős, csúszdás vár várja majd, a kisbabás anyukáknak kialakított, fedett pelenklázóval és gyerekmosdóval,  a 6-, 12 éves korosztály számára pedig fészekhinta, kötélcsúszda, kötél mászóka és mászófal is épül. Lesz egy 550 méteres futópálya és árnyékolóval ellátott pihenőtér, sakk asztalokkal.
 Emellett megújulna a fogadótér az iskola számára. Aki szeretne a tervekhez hozzászólni, észrevételt vagy javaslatot tenni, a varosuzemeltetes@bpxv.hu e-mail címre várják.
Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Kapcsolódó Cikkek

 • A tetkóddal üzensz

  A tetkóddal üzensz

  A tetováltatás ismét reneszánszát éli, Zalaegerszegen naponta 10-15 ember fordul meg a tetoválószalonokban.

 • Borozzunk!

  Borozzunk!

  Majdnem mindenütt véget a szüret Zala megyében, az ébredő bort már a pince biztonságában tudhatjuk.

 • Tök jó!

  Tök jó!

  A kelták úgy tartották, hogy az újesztendő előtti napon az élők és a holtak közötti határ elmosódik. Amikor fellebben a fátyol a való világ és a túlvilág között, a földieket védi az álarc, amely megtéveszti a rossz szellemeket –tartja egy ősi mondás.