2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb XV.kerület

Ön milyen szabadidő parkot szeretne?

A kicsik játszóterének tervrajza

A kicsik játszóterének tervrajza

Többfunkciós szabadidő park építését tervezi az önkormányzat Újpalotán, a Kontyfa iskola előtt, a Kontyfa utca, Nyírpalota utca, Szentmihályi út által határolt területen. A tervezői elképzelés szerint a közparkban lenne közösségi kert, pihenő park, kültéri fitnesz park, többfunkciós sportpálya, két korosztályos játszótér. Az 1-5 éveseket többek között kislépcsős, csúszdás vár várja majd, a kisbabás anyukáknak kialakított, fedett pelenklázóval és gyerekmosdóval,  a 6-, 12 éves korosztály számára pedig fészekhinta, kötélcsúszda, kötél mászóka és mászófal is épül. Lesz egy 550 méteres futópálya és árnyékolóval ellátott pihenőtér, sakk asztalokkal.
 Emellett megújulna a fogadótér az iskola számára. Aki szeretne a tervekhez hozzászólni, észrevételt vagy javaslatot tenni, a varosuzemeltetes@bpxv.hu e-mail címre várják.
Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.