EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,94 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Örömhír! Megszületett a magyar sztárpár kisfia

görbicz anita

Minden rendben! (fotó. Görbicz Anita facebook)

Ma reggel világra hozta kisfiát a kézilabda klasszis, Görbicz Anita.

– Megszületett Vincze Ottó Boldizsár! Ma reggel 7.55 perckor Görbicz Anita világra hozta kisfiát, aki 3360 grammal és 49 cm-rel született. A kismama és a baba is egészségesek, minden rendben zajlott. Ezúton is gratulálunk az egész családnak, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk Anitának és mindkét Ottónak – olvasható a Győri Audi ETO KC hivatalos facebook oldalán. A Győri Audi ETO kézilabdázója és kedvese, a volt labdarúgó, Vincze Ottó nem is lehetne boldogabb.

A Lokál szerkesztősége is gratulál nekik!

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.