EUR: 308,32 Ft
CHF: 285,02 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Polyák Lilla újra beleszeretett a férjébe

Milánóban töltött pár napot a népszerű színész-énekes házaspár Polyák Lilla és Hommonay Zsolt. – Ebben a pár napban végre feltöltődtünk. Nagyon szoros az időbeosztásunk, a fiainkról programjairól nem is beszélve, ezért szerettünk volna néhány napot kettesben tölteni. A sűrű hétköznapok nem tesznek jót egy házasságnak hosszútávon, ezért próbáljuk ezeket a ritka pillanatokat  megélni, ettől tud megújulni a kapcsolatunk – mesélte Lilla, aki Ecset és vászon című dalában is erről az érzésről énekel.

Egy kis bohóckodás is belefér Milánó utcáin

Egy kis bohóckodás is belefér Milánó utcáin

Tökéletes az összhang Lilla és Zsolt között

Tökéletes az összhang Lilla és Zsolt között

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.