EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Program IX.kerület

Régiségek a Bálnában

korzo-balnabudapesthu-1024-2_1

VI. 14. 10-18.30 KORZÓ – Régiségárusok, designerek, művészettörténészek és egyedülálló programok várják a látogatókat a Bálnában.

német klub

VI. 15. 10 óra – TÁRSALGÁS – Az FMK-ban német társalgási klub lesz a kerület idősügyi programjának keretében. A részvétel ingyenes.

fotó

VI. 17. 19 óra -EXPOZÍCÓK – Dobos Dorka fotóművész kiállításának megnyitója a Ferencvárosi Pincegalériában.

helytorteneti_programok_05_01

VI. 19. 17 óra Híradó – Válogatást tekinthetnek meg ferencvárosi vonatkozású archív híradórészletekből a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében. A program ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.