EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Program IX.kerület

Régiségek a Bálnában

korzo-balnabudapesthu-1024-2_1

VI. 14. 10-18.30 KORZÓ – Régiségárusok, designerek, művészettörténészek és egyedülálló programok várják a látogatókat a Bálnában.

német klub

VI. 15. 10 óra – TÁRSALGÁS – Az FMK-ban német társalgási klub lesz a kerület idősügyi programjának keretében. A részvétel ingyenes.

fotó

VI. 17. 19 óra -EXPOZÍCÓK – Dobos Dorka fotóművész kiállításának megnyitója a Ferencvárosi Pincegalériában.

helytorteneti_programok_05_01

VI. 19. 17 óra Híradó – Válogatást tekinthetnek meg ferencvárosi vonatkozású archív híradórészletekből a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében. A program ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.